PC sentralbord

Sentralbord er et godt støttesystemet for bedrifter som ønsker et kostnadseffektivt og ressursbesparende telefonsystem.

Applikasjonen skal gi de som jobber på sentralbordet god informasjon om hvem som ringer, og nødvendig og riktig informasjon om den de ønsker å bli satt over til. Sentralbordet skal kunne søke på ansatte og avdelinger, og se status og fravær på ansatte, eventuelt kolleger som er ledige for og effektivt kunne sette innringer til rett person.

Sentralbordløsningen kan hente status på ansattes telefoner og mobiloperatører som tilbyr dette.

Fraværsinformasjon kan hentes fra kundens kalendersystem (MS Exchange, Lotus Notes, Novell Groupwise) sammen med katalogdata. Katalogene som benyttes av sentralbordet er de samme som også benyttes som internkatalog i bedriften.

Grensesnittet er geografisk uavhengig, og man trenger bare en pc med internett tilgang, og en telefon, for å være operativ. Dette gir full mobilitet for agentene (hjemmekontor, mobil, kontoret osv). Løsningen kan enkelt skaleres i forhold til antall ekspedienter og trafikk kapasitet.

Sentralbord passer for alle bedrifter som ønsker å gi sine innringere en bedre service enn de er vant med. Telekompetanse AS leverer løsninger for alle bedrifter, liten som stor.

Sentralbord applikasjonen er skrevet i java noe som gjør at den fungerer på alle operativ systemer som har java installert, enten det skulle være Mac, Linux eller Windows.

Vil du vite mer, benytt kontakt skjema under:

Kontakt meg
Kontakt meg